viernes, 25 de diciembre de 2009

exposicions de territori



Avui hem pogut presenciar la última sessió dedicada a la presentació de les exposicions de territori. Els protagonistes i els temes que han seleccionat són els següents:
• Josep Fosalba i Adrià Pérez - La llegenda de St. Jordi
• Regina Beltran i Sara Torras - La gent de Ca'n Clos
• Clara Antonio i Estel Gamisans - Diferents camins per un mateix destí
• Pol Laorden i Hèctor Ros (Bloc de l'Hèctor) - L'esport al territori

Les exposicions d’aquest da, potser pel fet de ser les últimes i per això han gaudit de temps per aprendre dels errors dels altres i millorar les seves presentacions, han sigut força bones totes. M’agradaria destacar la que anava sobre la llegenda de Sant Jordi, ja que estava molt elaborada i li han donat un to diferent explicant un conte i amb força suports audiovisuals.
La finalitat de les presentacions, era millorar la nostra capacitat com a oradors. Cal recordar que recentment, hem llegit el llibre Com parlar bé en públic?, i aquestes exposicions són un bon mètode per a posar en pràctica allò après.
Podríem dir que un bon orador ha de tenir expressivitat i saber connectar amb el públic, ha de parlar en un bon to i intentar captar l’atenció del públic amb el seu carisma, gesticulació, expressivitat i amb allò que ha preparat, ajudant-se de suports audiovisuals.
Ha estat un exercici molt interessan, divertit i diferent que ens ha permès dur a la pràctica allò après amb el llibre Com parlar bé en públic, ja que una bona expressió i el saber expressar-se de la millor manera possible és fonamental a la feina de professor per aconseguir fer arribar als nens allò que volem transmetre’ls-hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario