lunes, 24 de octubre de 2011

El prezi


Ahir, vaig publicar al blog sobre una eina de presentació que vaig trobar certament interessant. La diferència amb la que presento a continuació, és que aquesta no va dirigida a la presentació de pòsters.
Prezi

Prezi és una aplicació de presentacions online i una eina narrativa, que utilitza un sol suport enlloc de les clàssiques diapositives que se'ns presenten de forma separada. Els textos, imatges, vídeos o d'altres objectes de presentació són presentats en un llenç infinit y ordenadament. El llenç permet als usuaris crear una presentació no lineal, on poden utilitzar el zoom en un mapa visual.

Es pot definir un camí, un intinerari marcat a través dels objectes i marcs, aconseguint així, l'ordre desitjat per l'usuari. La presentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador o fora de línia i de conexió descarregant prèviament l'arxiu.

Prezi utilitza un model freemium. Els usuaris que utilitzen el Prezi públic, poden editar, mostrar i descarregar els seus treballs a la web de l'aplicació. Els qui paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius. També és interessant que Prezi ofereix una llicència especial enfocada a estudiants i professors.

És una eina molt interessant que aporta dinamisme i creativitat a les nostres presentacions, i elements molt útils per a il·lustrar encara més, les idees que volem compartir. És doncs, una eina que potencialitza els nostres missatges, les nostres presentacions i crea impacte per a que aquestis aconsegueixin frapar al públic. Un dels requisits que demana la pàgina, és que s'introdueixi una direcció electrònica vinculada a una plataforma educativa, en el meu cas, seria RocMV@blanquerna.url.edu.

De totes maneres, la millor manera de convèncer que aquesta és una bona eina, és mostrant un exemple. A continuació, deixó un enllàç amb una presentació que vaig fer amb uns companys de la Universitat i un altre amb la direcció de la pàgina de Prezi.

Per a poder veure la presentació, abans cal registrar-se a www.prezi.com.

El link de la presentació és el següent: http://prezi.com/3wa6k0u23cwj/edit/?auth_key=iuuzaxg&follow=estherao@blanquerna.url.edu

No hay comentarios:

Publicar un comentario