domingo, 23 de octubre de 2011

Glogster: una nova eina


Avui mateix he descobert una eina realment útil i molt creativa, que se'ns va presentar des de l'assignatura de TIC, per a poder elaborar pòsters o presentacions dinàmiques i atractives, el Glogster.
Des de la pàgina www.glogster.com es pot accedir a un munt de possibilitats de personalització a l'hora de realitzar pòsters. Simplement cal registrar-se prèviament i començar a utilitzar-lo. És força complet ja que permet introduir dins el pòster elements com l'àudio o el vídeo i ofereix un ventall realment ampli d'elements on posar-hi el títol o les explicacions que es vulguin fer. La pàgina contempla oferir més recursos a aquells que formin part del món de l'educació i té connexió directa amb les xarxes socials més utilitzades per a poder compartir les creacions que faci cadascú.
La seva utilització és fàcilment deduible i ràpidament es pot començar a utilitzar. La única pefa és que la pàgina és en anglès, tot i això, no suposa cap problema per a la seva utilització.
En fi, és una eina fàcil d'utilitzar i que pot donar resultats molt bons o donar més creativitat i atractiu a les presentacions en format pòster.
A continuació deixo l'enllaç de la meva creació amb Glogster sobre la meva escola de pràctiques:

http://rokuras.glogster.com/jacint-verdaguer/

No hay comentarios:

Publicar un comentario