lunes, 24 de octubre de 2011

El Twitter


Des que vam començar les classes de TIC a la Universitat, se'ns va demanar que comencessim a utilitzar la xarxa social Twitter (www.twitter.com)
Aquesta plataforma, és una constant interacció entre persones o organismes, ja que pots seguir diferents entitats que, per la rellevància que està agafant el Twitter, permeten fer un seguiment de les activitats o propostes que fan.
Però com funciona el Twitter? Per començar, és una plataforma de microblogging que permet redactar missatges curts de 140 caràcters (denominats Tweets). Les diferents publicacions o actualitzacions que fa l'usuari, es mostren a la seva pàgina i a la dels seus contactes de manera immediata. És interessant també, la possibilitat d'adjuntar fotografies a le spublicacions, així com accessos directes a pàgines web interessants.
És una eina social que ofereix moltíssimes possibilitats pel que fa a la interacció entre persones i organismes i permet organitzar els missatges publicats segons els temes si afegim # i a continuació el tema dins el qual volem publicar el nostre missatge. Per exemple, "No m'agrada gens matinar, i avui no és una excepció #quinamandra"

Des de la classe de TIC hem creat un hashtag : #edtic. Dins aquesta agrupació, els membres de la classe anem escrivint anècdotes o informacions interessants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario