jueves, 5 de noviembre de 2009

QUI ETS TU??


Amb el títol de "Sí, és ell, en Gerard", comença la meva descripció sobre el meu company Gerard.
Aquesta fotografia té unes característiques, uns detalls elaborats expressament i no a la babalà, per relacionar-los amb el caràcter d'en Gerard.
Per començar, la foto es situa en un entorn natural, poc manipulat on s'hi observa naturalesa; això ho he relacionat amb el seu caràcter, ja que no intenta semblar res més del que és. No porta cap tipus de "màscara" com la que molta gent sol posar-se en aquesta societat per a semblar o aparentar allò que realment no són. La naturalitat és sempre present en ell i els seus actes.
Com s'observa, està somrient, però no és pas casualitat, el seu caràcter també compta entre atres atributs, amb una manera afabre, alegre i divertida de ser. I així ho mostra la seva expressió.
Aquestes bones qualitats fan que sigui un noi amb qui és fàcil relacionar-se, mantenir una conversa. Podríem dir que és un personatge amb qui a la gent agrada tractar. Per aquest motiu, sota el braç esquerre subjecta un cartell on s'hi llegeix: "Relaciones Públicas", que és una manera simbòlica de plasmar aquestes aptituds socials que acabo d'esmentar.
Finalment, al darrere de la imatge hi apareix una torre de llums típiques dels camps de futbol o d'esport, i això clarament, pretén recordar la seva afició per l'esport i més concretament pel futbol.
Amb aquesta fotografia doncs, vull destacar de la personalitat del Gerard, el seu caràcter afable i divertit, la seva facilitat per a relacionar-se amb la gent, i la seva afició per l'esport i sobretot pel futbol.
Podríem anyadir alguna característica física per a fer més rodona la descripció.
És un noi fornit, alt, d'un metre noranta. Acompanya la seva cara simpàtica amb un cabell ros amb tons castanys i uns ulls clars de color blau. Quan està dret, el caracteritza un moviment constant de dreta a esquerra, com un petit balanceig que l'identifica.
Vesteix d'una manera desenfadada, informal i esportiva i sé de primera mà que li agrada portar algun complement d'or.
Així és en Gerard des del meu punt de vista. Tot i fer poc temps que el conec és un "tio collonut" i amb el temps podré anar anyadint matisos positius sobre la seva personalitat.
Aquí us deixo algunes fotografies dels treballs que han realitzat alguns companys de classe, certament, hi havia un bon nivell.



No hay comentarios:

Publicar un comentario